Campagne 'Het Beste Bouwteam 2018' gelanceerd

Al enkele jaren reikt BOUWUNIE Limburg - in samenwerking met tal van andere prominente beroepsorganisaties, sectorfederaties, pers en commerciële partners - de award voor 'Het Beste Bouwteam' uit. 

 

Ook in 2018 kunnen bouwteams deelnemen aan deze wedstrijd. Belangrijke voorwaarde is dat de leden van het bouwteam ervan overtuigd zijn dat door hun samenwerking en hun afgelegde weg een meerwaarde werd gerealiseerd. Het draait niet alleen om het project zelf, maar vooral om het bouwteam. Het is niet enkel het ontwerp of de architect die bekroond worden, maar wel alle leden van het team die gezamenlijk voor een mooi resultaat hebben gezorgd.

 

Het team moet bestaan uit minstens vijf teamleden. Het project mag maximum vijf jaar oud zijn, gebouwd in Limburg en opgeleverd voor 3 mei 2018.

 

Inschrijven kan door enkele vragen over de samenwerking en het project te beantwoorden op de website van Het Beste Bouwteam! Deze wedstrijd is een unieke voor bouwteams om zich te profileren naar de buitenwereld!